Intro

Total Body Workout is een zeer complete en gevarieerde groepsles bestaande uit functional en spierversterkende oefeningen met accent op buik, benen en billen.

Total Body Workout biedt fantastische workouts voor vetverbranding door het gebruik van full body oefeningen die kracht en uithoudingsvermogen vergroten en metabolisme stimuleert waarbij geen enkele minuut van je workout verloren gaat.Er wordt op plezierige wijze gewerkt aan onderdelen als kracht, balans, vitaliteit, conditie en vetverbranding. Het gebruik van diverse materialen geeft een extra dimensie aan de training. Total Body Workout laat zien dat sportiviteit, plezier en gezondheid hand in hand gaan.

Wat te verwachten?

Je algehele conditie zal verbeteren en je spieren zullen sterker worden. Het ‘sterker/voller worden’ van de spieren heeft als voordeel dat je meer calorieën verbrandt, ook ná de les. Tevens helpen je spieren om je gewrichten te ontlasten, waardoor je minder kans hebt op blessures en je algehele lichaamshouding beter wordt. Wanneer je consequent de lessen volgt, zal je al snel resultaten zien en merken, zowel geestelijk als lichamelijk!

Wanneer je mee kunt doen

Voeg datum toe